Smeštaj

Smeštaj Sisevac

Smeštaj u Sisevcu - povoljna cena za sve koji traže privatni smeštaj ili odmaralište

Sve naše sobe su opremljene tako da Vaš odmor u Sisevcu pretvore u nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti godinama. U sklopu odmarališta imamo dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne porodične apartmane sa dve odvojene sobe i prostranim kupatilom.

Da li ste se ikada zapitali kuda za vikend a da niste mogli da se odlučite zbog visokih cena i neadekvatnog smeštaja? Sada više ne morate da imate te dileme kada se pitate kuda za vikend. U našim sobama ćete zaista uživati. Sve sobe su opremljene potpuno novim krevetima, televizorom, modernim kupatilom, podnim grejanjem. Mirna terasa sa lepim pogledom će vam pružiti mesto na kome ćete moči da popijete prvu jutarnju kafu. Sve što treba da uradite jeste da pozovete room service.

Trokrevetna soba

Wi-Fi, TV

Naša trokrevetna soba je idealna za smeštaj porodice sa jednim detetom tokom njihovog vikend odmora.

Pored toga što Vam je na raspolaganju room service, u sobi se nalazi TV, podno grejanje, jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu, kupatilo, kao i sve ono što će učiniti Vaš boravak prijatnijim - peškiri, papuče i kompletan toaletni pribor.

Porodični apartman

Wi-Fi, TV

Ukoliko Vam je potreban smeštaj za vas i vaše dvoje dece, ovaj apartman je pravi izbor. Takođe, naši poslovni gosti su takođe se opredeljivali upravo za ovaj apartman.

Dve potpuno odvojene sobe, predsoblje i moderno opremljeno kupatilo čine ovaj apartman idealnim. Dva izlaza na zajedničku terasu dodatno doprinose funkcionalnosti i obezbeđuju maksimalnu privatnost svakog gosta.